Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@11:08:31 GMT

ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان غیر حضوری شد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۷۹۹۹

ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان غیر حضوری شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، در پی اطلاع‌رسانی‌های گسترده و فراهم شدن امکانات و مقدمات فنی مورد نیاز، تمامی مراحل فرایند ارسال لیست حق بیمه کارفرمایان و پرداخت حق بیمه که پیش از این در سامانه "سمت" با آدرس- samt.tamin.ir - انجام می‌شد، از ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۱ به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی – es.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

tamin.ir– انتقال یافت.

براساس این گزارش، پروژه هوشمندسازی سازمان تأمین‌اجتماعی که یکی از راهبردهای اجرایی تحقق اهداف کلان اعلام شده از سوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی مشتمل بر "تحول، عدالت و اعتماد" است، اقدامی فراتر از حذف کاغذ در سازمان تأمین‌اجتماعی و مبادلات و تعاملات این سازمان با گروه‌های مختلف مخاطبان از جمله کارفرمایان و بیمه‌شدگان است و با اجرای کامل فازهای بعدی این پروژه، ضمن تسهیل‌گری در ارائه خدمات بیمه‌ای و فراهم شدن امکان کنترل و نظارت دقیق هم برای سازمان تأمین‌اجتماعی و هم برای کارفرمایان، بسترهای لازم برای پاسخگویی مناسب به نیازهای مختلف مخاطبان و ذی‌نفعان نیز فراهم خواهد شد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی در این زمینه گفت: هوشمندسازی در حوزه فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی، کلید تحقق اهداف تببین‌شده توسط مدیرعامل سازمان در دولت جدید با عنوان «تحول، عدالت، اعتماد» است. تسهیل‌گری و کاهش مراجعات، کنترل، نظارت و صیانت از حقوق ذی‌نفعان، شفافیت در عملکرد و یکپارچگی سامانه‌ها و همچنین تعامل و پاسخگویی مناسب به مخاطبان، دستاورد این هوشمندسازی است.

سید عبدالله حسینیان افزود: در اجرای پروژه هوشمندسازی سازمان تأمین‌اجتماعی، از چند ماه پیش، انتقال درگاه ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان از سامانه قدیمی "سمت" که در سال‌های پیش و با تکنولوژی قدیمی آن زمان برای دریافت لیست‌های حق بیمه کارفرمایان طراحی شده بود، به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان، در دستور کار قرار گرفت.

وی مهم‌ترین دلایل انتقال این درگاه به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی را شامل یکپارچه‌سازی درگاه‌های ارائه خدمت تأمین‌اجتماعی، افزایش رضایتمندی مخاطبان، تسهیل دریافت خدمات آتی، کاهش مراجعات به شعب یا کارگزاری‌ها، حذف تدریجی سامانه‌های قدیمی و ارتقای سطح امنیتی و همچنین تکمیل بانک اطلاعات کارفرمایان و کارگاه‌ها به‌منظور شناسایی و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر اعلام کرد و افزود: با انتقال این درگاه به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری تأمین‌اجتماعی، ضمن فراهم شدن امکان تعامل مطلوب با سایر دستگاه‌ها مانند اتاق بازرگانی و ثبت شرکت‌ها از طریق وب سرویس، امکان هوشمندسازی لیست‌های بیمه و جلوگیری از ارائه لیست‌های من‌غیرحق و سوءاستفاده‌های احتمالی نیز مهیا می‌شود و مشکلات مربوط به دریافت نکردن یا تأخیر در دریافت ابلاغ‌های کارگاهی نیز مرتفع شده و از موارد اعتراض‌های احتمالی بعدی ناشی از دریافت نشدن ابلاغ‌ها جلوگیری می‌شود.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات تأمین‌اجتماعی، اجرای موفقیت‌آمیز این پروژه را گامی بلند در مسیر آماده‌سازی مقدمات پیاده‌سازی لیست مشترک بیمه و مالیات اعلام کرد و گفت: فراهم شدن بسترهای پیاده‌سازی بیمه متمرکز، بهبود شرایط تخصیص منابع زیرساختی و همچنین کاهش اختلالات سیستمی، از دستاوردهای انتقال درگاه ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری است. در گذشته و به علت برخی ضعف‌های سامانه قدیمی، سازمان تأمین‌اجتماعی و نیز کارفرمایان، گاهی در روزهای پایانی ماه با مشکل قطعی و کندی سیستم‌ها مواجه می‌شدند که با راه‌اندازی سامانه جدید، در روزهای پایانی اردیبهشت، بدون لحظه‌ای کندی یا قطعی، به رکورد دریافت بیش از ۱۲۷ هزار لیست روزانه دست یافتیم. همچنین در ساعاتی از روزهای پایانی اردیبهشت ماه، از مرز ثبت ۳۵۰ لیست در دقیقه عبور کردیم که این اعداد بسیار ارزشمند بوده و به‌عنوان رکوردهای فنی، قابل ثبت در کارنامه عملیاتی سازمان تأمین اجتماعی خواهند بود.

حسینیان با بیان اینکه با این انتقال موفق، نقطه‌عطفی در تاریخچه فعالیت‌های فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی ثبت شد، اظهار داشت: اجرای موفق چنین پروژه مهمی که بزرگ‌ترین فرآیند عملیاتی سازمان تأمین‌اجتماعی را در دل خود دارد، بدون تأمین زیرساخت‌های مناسب و طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌ها و سامانه‌های پیچیده و به‌روز، میسر نبود. با وجود مشکلات ناشی از تحریم‌ها و دشواری تأمین برخی تجهیزات، متخصصان داخلی سازمان تأمین‌اجتماعی با تلاش خود موفق به بهبود و اصلاح شرایط به نحو مطلوب شدند.

کد خبر 5497233 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی حق بیمه کارفرما بیمه شدگان شهرداری تهران شورای شهر تهران میراث فرهنگی آلودگی هوا علیرضا زاکانی سازمان محیط زیست احتکار حقوق سربازان سربازی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر تهران کمیته امداد امام خمینی جلال ملکی صندوق بازنشستگی کشوری سازمان تأمین اجتماعی حق بیمه کارفرمایان پرداخت حق بیمه فناوری اطلاعات ارسال لیست فراهم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 به گزارش تابناک به نقل از همشهری، دولت، پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به میزان مصوبه مزد ۱۴۰۳ کارگران را تصویب کرد؛ اما مطالبه بازنشستگان چیز دیگری بود.
 

 به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آن‌ها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی